Follow my blog with Bloglovin
top of page

Flor og Fjære

Flor og Fjære finner du på ei forblåst øy ute i havgapet utenfor Stavanger. Her på sør Hidle finner du Norges flotteste hage. Ett eldorado av farger og former. Her på huset var dette besøket en absolutt wow faktoren i boks.


En farge eksplosjon av over 50.000 tusen planter, små krokete stier gjennom bambus, og flate berg. I det ene øyeblikket står du i ørkenen og i neste i en japansk hage med nydelige karper som svømmer dovent i dammen. Og går du noen meter til ender du opp på ei strand som tatt ut ab en reisekatalog.


Reisen ut hit starter med båt, vi ble hentet ved kaien i Stavanger og etter 20 behagelige minutter steg i land på øya Hidle.
Her får du omvisning og historien bak øya, å ikke minst alt arbeidet som ligger i å skape en edens hage. Etter endt omvisning er det middag i det nye drivhuset, her står servitørene på rekke og rad klare for å servere deg de nydeligste rettene.

Og all mat er fra lokal produsenter.


Nye drivhuset med resturant


Menyen:


Forrett : Hidlefjord fiske suppe


Hovedrett: Sterling Kveitefilet fra Ryfylket


Dessert : Is sorbet


Alt pyntet med spiselige blomster fra øya. En fryd for øyet og en dans for ganen.
Dette var verd hvert sekund. Så nå er det hjem og planlegge hytte hagen, for kan de så kan vel kanskje vi også få det til ? Eller.......

Kommentare


bottom of page