Follow my blog with Bloglovin
top of page

Sparetips på dagligvarer

Vet du at du kan spare tusenvis av kroner på å handle matvarer på nettet? Jeg hadde hørt om at det å handle på nettet kunne være tidseffektivt for meg, men at jeg skulle spare mye penger hadde jeg ikke sett for meg.


Havaristen er et supermarked for havarerte varepartier - godt for din lommebok og for miljøet.


Jeg kom over denne siden via matblogger matboksen_da hun hadde et innlegg om Havaristen. Et raskt søk på nettet og jeg var i full gang med å handle matvarer hos Havaristen. Jeg fikk handlet nudler, kornflakes, honning, sjokolade, pasta, oppvasketabletter og mye mer. Nå har jeg fylt opp skuffer og skap til randen av fornuftige og billige varer.Konseptet bygger på å selge havarerte matvarer som ellers gjerne ville blitt kastet. Det være seg varer som har feil emballasje, feil vekt, feil innhold, fått seg en liten dunk i esken eller rett og slett ikke ser perfekt ut for oss forbrukere.


Innimellom kan de også få inn store konkursbo hvor de selger skatter for både liten og stor. Så det gjelder å følge med på hva de legger ut på sosiale medier eller rett og slett melde seg på nyhetsbrevet.


Logg deg inn på Havaristen og sikre deg dine skatter.


Håper du finner tipset nyttig og at du sparer noen kroner.


Klem fra Veronica & Lena.
Commenti


bottom of page