Follow my blog with Bloglovin
top of page

VASK JEANS RIKTIG

Sliter du med at favoritt jeansen din endrer seg etter hver gang du vasker de? Blir jeansen din fort ødelagt i stretchen? Da har du gjort akkurat de sammen feilen som oss - velkommen i klubben. Vi har pratet med folk i bransjen og de har gitt oss noen gode tips som vi gjerne vil dele med deg her på House of Samayo. Forleng levetiden til dine favoritt jeans sammen med oss. Det er super enkle triks som alle klarer, i tillegg er de super økonomiske.
01 VASK MINDRE

Unngå å vask jeansene dine så lenge. Ikke vask dem mer en hver 10ende gangs bruk. Dette vil hjelpe å bevare form og farge og selvfølgelig sparer du vann og energi . Flekkfjerning kun når det er nødvendig å da kan en bruke en mild såpevann og en klut. Henge de ut til lufting etter bruk, spar vasken.


02 VASK I KALDT

Håndvask eller vask i maskin på lav temperatur. Vreng jeansen, knepp alle knappene og lukk glidelåsen. Bruk ett mildt vaskemiddel. Dette beskytter mot at buksene krymper og bevarer fargen. Ikke bruk skyllemiddel. Dette ødelegger stretchen.


03 LUFTTØRK

Aldri tørk jeansen i tørketrommelen. Spesielt jeans med stretch i. Varme ødelegger fibrene og kan forårsake krymping. Heng buksene på tørket ute. Det er gratis, og alltid med vrangen ut.In the right DENIM a girl can conquer the WORLDComments


bottom of page