top of page

Styling konsulent

Jeg styler boliger for salg, hvor jeg vet at jeg har mulighet for å hjelpe kunden til et bedre boligsalg. 

Vi nordmenn er flinke til å ta vare på boligen vår. Og svært mange av oss har en flott bolig som både venner og familie beundrer. 

Å style en bolig til salg er derimot en helt anne ting. Da må vi ofte kvitte oss med ting vi har affeksjonsverdi til og som betyr noe for oss. 

En flytte prosess kan være smertefull i seg selv, og det å få litt hjelp utenfra kan være svært hjelpsomt og effektivt. 

Samler av gode 

Øyeblikk

Pris ved bruk av styling

  • Veiledning: tar 1 time og vil gi deg tips og råd om hva som bør ryddes vekk og fjernes før visning. Samt tips for enkel styling du kan gjøre selv. 

  • Delstyling: innebærer veiledning i 1 time, enkel styling av husets viktigste rom. Enkel pynting, bruk av originale malerier fra kjente kunstnere. Leie av møbler og pynt gjelder for opptil 1 mnd og er inkludert i leien. Blomster til dekorering ved visning og fotografering er ikke inkludert. 

  • Fullstyling: inkluderer veiledning i 1 time, full styling av hele huset, pynting av alle rom, originale malerier fra kjente kunstnere, leie av møbler og pynt i opptil 1 mnd er inkludert i leien. Blomster til dekorering ved visning og fotografering er ikke inkludert.

Veiledning 1500,-

DELSTYLING

FRA 10 000,-
Hvitt rom
FULL STYLING FRA 20 000,-
Styling av bolig

Ta kontakt for styling

Veronica
92244212

Tjen mer på bolig salget 

Stadig flere velger å leie inn stylist ved salg av bolig. Dette fordi erfaring har vist at vi nordmenn kjøper bolig som appellerer til sansene våre og vi lar oss forføre av det vakre. En vakker stylet bolig kan gi store økonomiske forskjeller for selgeren. Styling er ikke bare til visning, men viktigst til gode bilder. Det er her du treffer kunden først. Å se hvordan styling er i en kameralinse er like viktig for en stylist som å se motivet i real life. 

bottom of page