Follow my blog with Bloglovin
top of page

2 boligsalg dagen etter visning!

Vi har hatt en fantastisk uke for våre kunder. Vi har fått solgt 2 av våre stylende boliger dagen etter visning. Og det beste er at ett av husene gikk flere hundre tusen over prisantydning. Kan det bli bedre?


Et bra stylet hus er fornøyde kunder.


Det ene huset var en del styling, dvs at kunden hadde mye av møblene selv og jeg bidra med pynt, bilder og veiledning. Kunden gjorde en formidabel jobb med å rydde og klar gjøre boligen for salg. Dette er ofte den mest tidkrevende dele av prosessen. Her prøver jeg å være en støttende veileder og motivator slik at jobben skal gå fort og greit.


Delstyling av hus til salgs

Bruk av tepper og puter i en sofa er veldig effektivt. Det myker opp et rom og innbyr til kos og hygge. Jeg trekker inn farger som går igjen i de originale bildene fra kjent kunstnere og syr sammen en rød tråd i hele stylingen.
Et gammel kjøkken kan få ny personlig vri med en røff lampe, originale trykk og person kunst. Jeg prøver alltid å bruk frukt eller blomster i stylingen. Det sender et signaler om at her bor vi og her liker vi å bo.


Huske liste:

  • Rydd! Mer enn du tror

  • Fjern alle personlige eiendelen og bilder

  • Leie inn hjelp til styling

  • Å style til salg er noen helt anne enn å style for å bo


En god boligstyling kan være svært lønnsomt i et boligsalg
Dersom du ikke har mulighet for å ta en boligstyling vil jeg anbefale deg en veiledningstime hvor jeg gir deg alle de tips og råd jeg kan for å få sikre deg et god boligsalg. Det koster deg 1500 kr.

For mer tips og råd klikk her:Ha en fortsatt fin dag!


Klem Vero.


Comments


bottom of page