Follow my blog with Bloglovin
top of page

De ti beste tipsene for en behagelig flytur

Vi tok en prat med en flyvertinne for å få litt reisetips. Hun deler av sin erfaring for at din neste flytur skal bli mest mulig behagelig. Her er hennes råd til deg:

Pakk smart
Er det bare en ting du skal gjøre så er det å smile, ett smil går en lang vei. Anerkjenn din flyvertinne eller vert.


Men når det sagt, så er det på tide og ta ett oppgjør med den store elefanten i rommet, nemlig håndbagasjen!!

“ Gå aldri barbent eller på sokkelesten inn på fly toalettet, du vet aldri hva det vannet på gulvet er “


Nr 1 Håndbaggasje

Ingenting er mer irriterende enn at noen holder igjen hele køen og prøver å få til den umulige oppgaven å få plass til en alt for stor håndbagasje i den lille overhyllen


Ulike flyselskaper har forskjellige regler, les alltid instruksjonene deres

Velg en myk bag, de kan lett skyves under setet ditt, noe som betyr at det er lettere for deg å få tak i når du trenger noe under flyturen.


Nr 2 Noe du kan pakke rundt deg

Et pashmina-skjerf kan være en livredder på flyet, det kan være kaldt på grunn av klimaanlegget.

Ett tynt skjerf tar opp veldig lite plass og de er store nok til å pakke rundt deg


Nr 3 Lyder

Støyreduserende hodetelefoner er et must. Eller øreplugger. Støynivået på et fly kan være litt plagsomt. Sørg for at du kan kansellere støy. Last ned lydbøker, podcast eller musikk.


Nr 4 hydration

Og nei, vi mener ikke bare vin, drikk vann. Du vil takke oss senere for det.


Nr 5 picnic

Ta med mat! Dette rådet kommer fra en flyvertinne, mye av maten ombord er veldig salt og er tørr og ikke minst koster mer en den smaker.


nr 6 Føtter

Hva i all verden har føtter å gjøre med å reise. Jeg vil påstå alt. Velg sko som er enkle å ta av og på. Og ALDRI gå barbeint eller på sokken inn på toalettet. Turbulens oppstår, så hvis du tror det bare er vann på gulvet som suger seg inn i sokkene dine, tar du veldig feil. Og for å doble mengden bakterier, har jeg sett noen passasjerer spasere tilbake opp midtgangen bekymringsløst og deretter floppe de skitne føttene på det tomme setet eller brettbordet ved siden av dem.


Nr 8 Hygiene

Med henvisning til innlegget ovenfor, ta med anti-bakterieservietter. Det vil ikke skade å tørke av området rundt deg. Og husk å tørke av hendene, vannet på toalettet er ikke av beste kvalitet. Og hvis du trenger å pusse tennene, bruk flaskevann.

Ellers bør du plukke opp søppelet ditt. All respekt til flyvertinnene og vertene. De jobber vanvittig lange timer og har den skitne jobben med å plukke søppelet ditt.


nr 7 papir

Sørg for at du har alle papirene dine i orden, og hvis du har dårlig tid til neste fly, gi beskjed til flyvertinne eller verten din. Husk at du ikke kommer raskere ut av flyet hvis du reiser deg. Sitt og slapp av.


Nr 8 Lag på lag

Kle deg i behagelige, myke stoffer vil gjøre flyturen mye enklere. Men husk komfortabelt betyr ikke usmakelig. Kle deg pent, du representerer deg selv, du trenger ikke å senke standarden din.

Og kle deg lag på lag, det kan være kaldt og varmt på et fly, du vet aldri.


Nr 9 Sikkerhet først

Spenn sikkerhetsbeltet over teppet, på den måten kan flyvertinnene sjekke om du er trygg ved turbulens. Og det beste av alt, de trenger ikke å vekke deg for å sjekkeNr 10 kontakt linser

Gjør deg selv en tjeneste, hopp over kontaktlinsene. Bruk brillene dine, så slipper du å ha tørre øyneEiditors beste valg

Stort skjal fra HM Bag from Lalla HeadphonesAnsvarsfraskrivelse: Ingen av disse produktene er sponset, dette er kun våre personlige anbefalinger


Commenti


bottom of page