Follow my blog with Bloglovin
top of page

Pakk en weekend bag

Skal du på jente tur og usikker på hva du skal pakke? Da er du ikke alene. Aner ikke hvor mange ganger jeg selv har stått og klødd meg i hode og lurt på hva jeg skal pakke med meg. Her kommer noen tips fra oss:


1. En svart blazer er en sikker vinner

Jeg har funnet ut at en svart blazer kan jeg bruke til alt. Til dongeri bukse, dressbukser, kjoler, og skjørt. Ha derfor alltid med deg en svart blazer og pass på at den sitter godt på. Ikke for stramt. Da blir det ubehagelig å bevege seg rundt i den og du lar den ligge i bagen isteden for å ta den i bruk. Det er fy fy...

2. Gode sko er et must.

Ha med deg et par jogge sko. Reis gjerne i slike gode komfortable skoene. Du blir fort gående og traske noen kilometer på flyplasser og togstasjoner. Pass på å ha gått skoene inn før avreise slik at du ikke starter turen med gnagsår. Det hadde jo vært pyton. Gode sko er uvurderlige på turer hvor vi gjerne går og kikker, shopper og koser oss sammen med venner hele dagen. Da vil vi ikke ha vondt i føtter eller i ryggen vår.

3. Solbriller og en paraply.

En underlig kombinasjon, men uvurderlige hver for seg. Blir du overrasket av regn, vil du ha en paraply tilgjengelig. Det sikrer at du kan opprettholde din faste aktivitet og kose deg uansett regn. Solbriller er for at du skal slippe å myse så mye i solen og unngå en liten hodepine. Begge deler hiver du i vesken og er en garantert vinner om de skulle bli nødvendige å ta i bruk.


Nå er det bare å pakke og kose seg på tur.


Klem fra Vero & Lena


Husk at vi er IKKE sponset og det vi skriver og tar bilder av er våre egne ting.

Vi har allikevel lagt med noen linker hvor du kan finner noen av de sakene vi har nevnt over:


Link til svart blazer:


Link til sneakers:


Link til solbriller:


Link til jeans:Bildet er stylet av Veronica og fotografert av LenaComments


bottom of page